NTAK

Ügyfeleink minden igényére igyekszünk megoldást kínálni, legyen szó értékesítési vagy vendéglátós szoftverről, eszközök beszerzéséről vagy tanácsadásról. Oldalunkon áttekintheti mely rendszereket ajánljuk és miért, milyen eszközöket javasolunk használni. Kínálatunkban mindenki számára kínálunk megoldásokat az egészen egyszerű, pénztárcabaráttól a komplexebb, nagyobb igényekkel rendelkező felhasználók számára is. Ahhoz, hogy megtaláljuk az Ön vállalkozása számára a legideálisabb megoldást kérje tanácsadó kollégáink támogatását!

 

Hívjon bennünket a +36 1 382 7066 telefonszámon, vagy kérje kollégáink visszahívását!

A pénztárgép vásárlás lépései

A vásárlás első lépése az üzembehelyezési kód igénylése a NAV-tól PTGREG nyomtatványon. Amennyiben használt gépet vásárol átszemélyesítési kódot kell igényeljen, mert használt géphez az üzembehelyezési kód nem használható fel!

A vállalkozásunk profiljának és forgalmának legmegfelelőbb online pénztárgép kiválasztása. Ebben számíthat szakértő kollégáink segítségére, örömmel állunk rendelkezésére tanácsadással, hívjon bennünket!

Kiegészítők választása

Ha kiválasztottuk az igényeinknek és lehetőségeinknek is megfelelő pénztárgépet gondoljuk át milyen kiegészítők lehetnek segítségünkre.

  • a jogszabály alapján a pénztárgéphez kell tartozzon egy pénztároló eszköz, tehát erre mindenképpen szükségünk lesz. A pénztároló eszköz lehet az online pénztárgéphez csatlakoztatott kasszafiók, pénzkazetta, vagy egy fiók melybe praktikusan elhelyezhetünk különböző típusú vagy méretű pénztartó tálcákat. termékkínálatunkról a termékek nevére kattintva vagy ide kattintva tájékozódhat.
  • az online pénztárgépekben kizárólag pénztárgépekben és taxaméterekben használható hőpapír használható a jogszabályi előírás alapján. A szükséges pénztárgép szalag méretét a pénztárgép típusa határozza meg. A pénztárgép szalagokról itt tájékozódhat.
  • vonalkód olvasóra szükségünk lehet, amennyiben termékeinket fel szeretnénk vinni a pénztárgépre és azokat vonalkód alapján szeretnénk értékesíteni. Megfelelő programokkal naprakészek lehetünk raktárkészletünk alakulásából, illetve értékesítéseinkből. 
  • számítógép, amennyiben pénztárgépünket ügyviteli vagy értékesítési szoftverrel szeretnénk üzemeltetni, vagy egyszerűen szükségünk van egy irodai gépre, árurendeléshez, levelezéshez, könyveléshez. Verhetetlen ajánlatunkat itt találja.
  • mérleget is csatlakoztathatunk az arra alkalmas online pénztárgépekhez, amennyiben az árukat súly alapján értékesítik, ezzel jelentős időt és energiát takaríthatunk meg.

A pénztárgép átvétele

A megrendelt online pénztárgép átvétele minden esetben irodánkban történik, ne felejtsen el időpontot egyeztetni. Kiszállításra előzetes egyeztetés alapján, külön díj ellenében van mód. A megbeszélt időpontban a képviseletre jogosult személy vagy meghatalmazottjának megjelenése szükséges az adatkapcsolati szerződés megkötéséhez. A pénztárgép átadása, oktatással valamint a szerződés megkötése körülbelül egy órát vesz igénybe.

Adatkapcsolati szerződés megkötéséhez szükséges dokumentumok:

CÉGEK ESETÉN EGYÉNI VÁLLALKOZÓK ESETÉN
A cég nevére szóló üzembe helyezési kód A vállalkozó nevére szóló üzembe helyezési kód​​
Aláírási címpéldány Vállalkozói igazolvány, vagy a polgármesteri hivatal által kiadott regisztrációs lap
Cégkivonat
Aláíró személyes okmányai Aláíró személy okmányai

Pénztárgépet átadni jogszabályi előírás alapján kizárólag a vállalkozás kódjával történő beüzemelés után érvényes adatkapcsolattal áll módunkban. Szíves megértésüket köszönjük.