Új jelszó kérése
 

PÉNZTÁRGÉP BÉRLÉS

A pénztárgép bérlés tökéletes megoldás abban az esetben, ha Ön nem szeretne saját pénztárgépbe beruházni, vagy csak meghatározott időre van szüksége a gépre. Cégünk online pénztárgépek széles választékát kínálja bérlésre akár azonnal is. Amennyiben Ön ezt a konstrukciót választja a havi díjakon felül egyéb kötséggel normál használat mellett nem kell számolnia, nincs éves felülvizsgálati díj, nincs szervizköltség. Az Önnek legmegfelelőbb gépről és a hozzá tartozó konstrukcióról érdeklődjön kollégáinktól elérhetőségeink egyikén.

 

Online pénztárgép bérléséhez szüksége lesz egy üzembe helyezési és egy átszemélyesítési kódra, hogy melyik lesz szükség ezt esetileg tudjuk megmondani, javasoljuk igényeljen mindkettőt. A kódokat a NAV-tól kell igényelni a PTGREG nevű nyomtatványon, az igénylés díjmentes.

Telefonos időpont egyeztetés alapján várjuk üzletünkbe a képviseletre jogosult személyt vagy meghatalmazottját. Az üzembe helyezés, szerződéskötés a szükséges dokumentumok megléte esetén körülbelül egy órát vesz igénybe, mely után a gépet beüzemelve adjuk át.

Díjak :


ECOSOFT Kft.

+36 1 382 7066

1115 Budapest, Bartók Béla út 106-110.
www.penztargepem.hu

penztargep@ecosoft.hu 


 

Webáruház készítés