Kapcsolat / Rólunk

Céginfo

EcoSoft Pénztárgép és Informatika Kft.
Telefon: +36 (1) 382 7066
Email: penztargep@ecosoft.hu
Üzlet, székhely: 1113 Budapest, Bocskai út 77-79. II. em. (útvonaltervezés)

Nyitvatartás:
Hétfő-Csütörtök: 9:00-17:00
Péntek: 9:00-16:00

Cégadatok:
Adószám: 10621992-2-43
Cégjegyzékszám: 01-09-068518
Bankszámlaszám: Raiffeisen Bank 12011155-01893477-00100004

 

KIK VAGYUNK - EcoSoft Kft.

Üdvözlöm az EcoSoft Kft. bemutatkozó oldalán! Engedje meg, hogy én, Marjai Gábor, a cég tulajdonosa és ügyvezetője, bevezessem Önt vállalatunk világába, melyet a Marjai család több mint 30 évvel ezelőtt alapított. Azóta is családi vállalkozásként működünk, büszkén viselve a tradíciókat és az újítások iránti elkötelezettséget.

2013 óta, az online pénztárgépek piacának megnyílásakor vettem át a vállalat irányítását, és azóta is folyamatosan építem és fejlesztem a pénztárgép üzletágunkat. Mára ez vált cégünk főtevékenységévé, és ebben a szektorban szeretnénk a legmagasabb színvonalat képviselni.

Cégünk küldetése, hogy teljes körű szolgáltatásainkkal megkönnyítsük partnereink életét. Tisztában vagyunk azzal, milyen nagy teher hárul azokra, akik pénztárgépet használnak: az online pénztárgépek üzemeltetése bonyolult és időigényes adminisztrációt igényel. Ezen a területen kínálunk gyors, rugalmas és mindenekelőtt NAV-kompatibilis megoldásokat, minden méretű és típusú vállalkozás számára, az egyéni vállalkozóktól kezdve a nagyvállalatokig.

Célunk, hogy minden ügyfelünk számára a legjobb, leginkább testre szabott megoldást biztosítsuk. Hiszünk abban, hogy a tisztességes és kemény munka meghozza a gyümölcsét, és ez a filozófia vezérli cégünk minden tevékenységét. Ügyfeleink elégedettsége és sikeressége a mi sikerünk is.

Az EcoSoft Kft. csapata elkötelezett amellett, hogy üzleti partnereink számára valódi értéket teremtsünk. Folyamatosan figyeljük a piaci trendeket és technológiai fejlesztéseket, hogy ügyfeleinknek a lehető legmodernebb és leghatékonyabb pénztárgépes megoldásokat tudjuk ajánlani.

Keressen minket bizalommal, legyen szó pénztárgép vásárlásról, bérbeadásról vagy csak egy szakértői tanácsadásról. Az EcoSoft Kft.-nél készen állunk, hogy segítsünk Önnek megkönnyíteni vállalkozása pénztárgépes adminisztrációját, hogy Ön az üzleti növekedésre koncentrálhasson.

Üdvözlettel,

Marjai Gábor
Tulajdonos és Ügyvezető
EcoSoft Kft.