PENZTARGEPEM.HU BLOG

Marjai Gábor
2020.03.27 13:17
SAM4S pénztárgép család SW frissítés

Végre megérkeztek az új AEE szoftverek a SAM4S pénztárgép családhoz! Hogy mit hozott az új szoftver? Új funkciókat és reméljük, hogy a pénztárgépek megbízhatóságának növelését!

Az Új verziószámok:     

  • SAM4S NR-300 - V0012
  • SAM4S NR-240 - V0013
  • SAM4S NR-270 - V0008
  • SAM4S NR-440 - V0009

Alábbi cikkünkben összefoglaljuk, hogyan érdemes használt online pénztárgépet vásárolni, mire figyeljünk oda, hogy gépünk végül ne kerüljön többe, mint egy újonnan vásárolt készülék.

 

 

Cikkünk összefoglalja, hogy mi is az az éves felülvizsgálat, ki és hogyan végzi és miért fontos, hogy időben elvégeztessük.

A CashCube gépek forgalmazója, az LA Pénztárgép Kft. tájékoztatása szerint mindkét általuk forgalmazott gép nagy változások elé néz. Megérkezett a CashCube Minik új szoftvere, melyet folyamatosan frissítenek a gépeken, valamint a CashCube Light is megújult.

A NAV tájékoztatása szerint -ahogy azt minden szezonban megszokhattuk- többszáz kollégájuk ellenőrzi folyamatosan a Balaton parti vállalkozásokat. Az eddig elvégzett majdnem háromezer vizsgálat alapján elmondható, hogy minden negyedik vállalkozásnál találtak valamilyen szabálytalanságot, melyet akár jelentős bírság kiszabásával is sújthatnak. Cikkünk abban segít, hogy a leggyakrabban előforduló hibákat elkerüljük.

Online pénztárgép használatára kötelezett és a beszerzés útvesztőjének elején jár? Ez a cikk Önnek szól!

 

2018.07.10 10:31

Itt a legújabb V0006 szoftver az EURO 150-TE Flexy gépekre!!!

Olvassa el alábbi tájékoztatónkat, hogy az Ön gépe is a legutolsó jogszabályoknak megfelelően működjön.