Szolgáltatások

PÉNZTÁRGÉPÉHEZ KAPCSOLÓDÓ TELJESKÖRŰ SZERVIZ SZOLGÁLTATÁS

A pénztárgép szerviz szolgáltatásaink teljes körű támogatást nyújtanak vállalkozása számára a pénztárgépekkel kapcsolatos minden szükséglet esetén. Legyen szó kis- vagy nagykasszák üzembe helyezéséről, éves felülvizsgálatról, átszemélyesítésről, szervizelésről vagy a készülékek lezárásáról, szakértő csapatunk készen áll, hogy segítséget nyújtson.

Szolgáltatásaink között szerepel:

  1. Kis- és nagykasszák üzembe helyezése: Új pénztárgép vásárlása vagy vállalkozása bővítése esetén segítünk a kasszák szakszerű telepítésében és beállításában.
  2. Éves felülvizsgálat: A jogszabályoknak megfelelően elvégezzük pénztárgépe éves ellenőrzését, biztosítva ezzel a zavartalan működést.
  3. Átszemélyesítés: Vállalkozásán belüli változások esetén segítünk a pénztárgépek újra regisztrálásában és átszemélyesítésében.
  4. Szervizelés: Bármilyen technikai probléma esetén gyors és hatékony szervizszolgáltatást nyújtunk, hogy üzlete minél előbb folytathassa a munkát.
  5. Lezárás: Ha már nincs szüksége egyes pénztárgépekre, segítünk a szakszerű kikapcsolásban és a szükséges adminisztrációs lépésekben.

Bármikor, amikor segítségre van szüksége pénztárgépeivel kapcsolatban, bennünket hívhat. Célunk, hogy üzleti tevékenysége gördülékenyen folytatódjon, minimálisra csökkentve a technikai akadályokat és adminisztratív terheket. Vegye fel velünk a kapcsolatot, és tapasztalja meg a megbízható, gyors szervizszolgáltatás előnyeit.

Nézet:
-17%
  Pénztárgép átszemélyesítés (átírás, új cégre történő átiratás)
29 999 Ft + ÁFA Az áthúzott ár az árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára.
25 000 Ft + ÁFA
Sorrend: