Bankkártya

POS TERMINÁLRA VAN SZÜKSÉGE? JÓ HELYEN JÁR!

A TEYA A920 Pro bankkártya terminál a modern fizetési megoldások közé tartozik, amelyet úgy terveztek, hogy megkönnyítse a vállalkozások napi pénzügyi tranzakcióit. Az ingyenes üzembehelyezés mellett ez a bankfüggetlen eszköz könnyedén kapcsolódik meglévő bankszámlájához, és T+1 napos fizetést kínál, ami azt jelenti, hogy a tranzakciókat követő napon a pénz már a számláján lesz.

A terminál különösen alkalmassá teszi a SZÉP kártya és Egészségkártya elfogadását is, így szélesíti a fizetési lehetőségeket ügyfelei számára. Az akkumulátoros üzemeltetésnek köszönhetően 8-10 órán keresztül képes működni, ami rugalmasságot biztosít mobil használat esetén. A SIM kártya által támogatott 4G-s működés a havidíj részeként érhető el, így biztosítva az állandó online kapcsolatot.

A TEYA A920 Pro többféle kártyatípust is képes elfogadni, többek között VISA, VISA Electron, Mastercard, Maestro, SZÉP kártya és Egészségkártya. Emellett számlanyomtatásra is alkalmas, továbbá lehetőséget nyújt epénztárgép alkalmazások vagy vendéglátóipari szoftverek futtatására az Android operációs rendszeren keresztül. A 5 hüvelykes IPS HD kijelző pedig éles és világos képet biztosít a felhasználóknak.

Összességében a TEYA A920 Pro bankkártya terminál egy sokoldalú, megbízható és felhasználóbarát eszköz, amely jelentősen megkönnyítheti a kereskedelmi és vendéglátóipari vállalkozások mindennapjait, lehetővé téve a gyors és biztonságos tranzakciók lebonyolítását.

Nézet:
Sorrend: