Pénztárgép szalagok

Tudta-e? Minden pénztárgépszalag hőpapír, de nem minden hőpapír pénztárgépszalag! Arra számíthat, ha tőlünk vásárol, hogy a hőpapírjaink:

  • a jogszabályoknak megfelelnek (pénztárgépben és taxaméterben is használható)
  • BPA mentes, a fenntartható jövőért
  • kiváló minőségű minden egyes tekercs
  • jól olvasható nyomattal rendelkezik
  • olvashatóságát 8 évig megőrzi

Vásároljon Tőlünk szalagot pénztárgépébe vagy bármilyen egyéb hőnyomtatójába!

másnapra is szállítunk

Nézet:
Sorrend:

Nálunk kiterjedt választékban, raktárkészletről találhatóak meg a pénztárgépekhez és POS terminálokhoz szükséges mindenféle pénztárgépszalagok és papírszalagok, amelyek kulcsfontosságúak az üzleti tranzakciók zökkenőmentes dokumentálásához. A kínálatunkat úgy állítottuk össze, hogy minden üzleti szükségletnek megfeleljen, legyen szó egyszerű kassza szalagokról, vagy speciális thermo szalagokról.

A termékválaszték tartalmazza a leggyakrabban használt méreteket, mint például a pénztárgépszalag 57/50, a pénztárgépszalag 80/80, és a kisebb méretű, de gyakran használt pénztárgépszalag 57 40 típusokat. Emellett kínálunk speciális méretű szalagokat is, mint a 57 50 12 thermo pénztárgépszalag, ami ideális választás lehet azok számára, akik a legmagasabb minőségű nyomtatást keresik tranzakcióik rögzítéséhez.

A bankkártya terminál szalagok és a POS terminál szalagok szintén megtalálhatóak kínálatunkban, biztosítva ezzel, hogy minden pénztári és fizetési ponton rendelkezésre álljanak a szükséges eszközök a tranzakciók gördülékeny lebonyolításához. Az 80/80 hőpapír szalagok különösen népszerűek a modern, hőnyomtatóval rendelkező pénztárgépek és terminálok használói körében, köszönhetően a kiváló nyomtatási minőségüknek és hosszú élettartamuknak.

A pénztárgépszalagok ára minden vállalkozás számára fontos szempont, ezért mi versenyképes árakon kínáljuk termékeinket, hogy ügyfeleink a legjobb értéket kapják a befektetett pénzükért. Akár a pénztárgép papír alapvető szükségletéről van szó, akár speciális thermo szalagokról, oldalunkon garantáltan megtalálja a vállalkozása számára leginkább megfelelő megoldást.

Tudjuk, hogy a megbízható pénztárgépszalag létfontosságú a napi üzletmenet szempontjából, ezért csak a legjobb minőségű termékeket válogattuk be kínálatunkba. Vásároljon megbízható forrásból, válassza a penztargepem.hu-t, ahol a pénztárgépszalagok széles választékát kínáljuk, hogy üzlete zavartalanul működhessen.