Kapcsolat, elérhetőségeink

 

KIK VAGYUNK - EcoSoft Kft.

Üdvözlöm az EcoSoft Kft. bemutatkozó oldalán! Engedje meg, hogy én, Marjai Gábor, a cég tulajdonosa és ügyvezetője, bevezessem Önt vállalatunk világába, melyet a Marjai család több mint 30 évvel ezelőtt alapított. Azóta is családi vállalkozásként működünk, büszkén viselve a tradíciókat és az újítások iránti elkötelezettséget.

2013 óta, az online pénztárgépek piacának megnyílásakor vettem át a vállalat irányítását, és azóta is folyamatosan építem és fejlesztem a pénztárgép üzletágunkat. Mára ez vált cégünk főtevékenységévé, és ebben a szektorban szeretnénk a legmagasabb színvonalat képviselni.

Cégünk küldetése, hogy teljes körű szolgáltatásainkkal megkönnyítsük partnereink életét. Tisztában vagyunk azzal, milyen nagy teher hárul azokra, akik pénztárgépet használnak: az online pénztárgépek üzemeltetése bonyolult és időigényes adminisztrációt igényel. Ezen a területen kínálunk gyors, rugalmas és mindenekelőtt NAV-kompatibilis megoldásokat, minden méretű és típusú vállalkozás számára, az egyéni vállalkozóktól kezdve a nagyvállalatokig.

Célunk, hogy minden ügyfelünk számára a legjobb, leginkább testre szabott megoldást biztosítsuk. Hiszünk abban, hogy a tisztességes és kemény munka meghozza a gyümölcsét, és ez a filozófia vezérli cégünk minden tevékenységét. Ügyfeleink elégedettsége és sikeressége a mi sikerünk is.

Az EcoSoft Kft. csapata elkötelezett amellett, hogy üzleti partnereink számára valódi értéket teremtsünk. Folyamatosan figyeljük a piaci trendeket és technológiai fejlesztéseket, hogy ügyfeleinknek a lehető legmodernebb és leghatékonyabb pénztárgépes megoldásokat tudjuk ajánlani.

Keressen minket bizalommal, legyen szó pénztárgép vásárlásról, bérbeadásról vagy csak egy szakértői tanácsadásról. Az EcoSoft Kft.-nél készen állunk, hogy segítsünk Önnek megkönnyíteni vállalkozása pénztárgépes adminisztrációját, hogy Ön az üzleti növekedésre koncentrálhasson.

Üdvözlettel,

Marjai Gábor
Tulajdonos és Ügyvezető
EcoSoft Kft.

Céginfo

EcoSoft Pénztárgép és Informatika Kft.
Telefon: +36 (1) 382 7066
Email: penztargep@ecosoft.hu
Üzlet, székhely: 1113 Budapest, Bocskai út 77-79. II. em. (útvonaltervezés)

Nyitvatartás:
Hétfő-Csütörtök: 9:00-17:00
Péntek: 9:00-16:00

Cégadatok:
Adószám: 10621992-2-43
Cégjegyzékszám: 01-09-068518
Bankszámlaszám: Raiffeisen Bank 12011155-01893477-00100004