Asztali pénztárgépek

PÉNZTÁRGÉP ÉRTÉKESÍTÉS ÉS BEÜZEMELÉS GYORSAN, ORSZÁGOSAN

Az online pénztárgépek piacán célunk, hogy kiemelkedjünk mint a legmegbízhatóbb forrás, ahol vállalkozása számára a legújabb és legfejlettebb opciókat kínáljuk. Tudjuk, hogy minden üzlet egyedi, ezért a legfontosabb szempont számunkra az Ön vállalkozásának specifikus igényeihez való igazodás. Éppen ezért, széles választékot nyújtunk az online pénztárgépek terén, beleértve a különféle iparágakban jól ismert és megbízható márkákat, mint például a Fiscat, Cashbox, Micra és a Sam4s pénztárgépeket.

Mindezen modellek mellett kiemelkedő szolgáltatást nyújtunk: alacsony árak mellett első osztályú és villámgyors kiszolgálást garantálunk, hogy vállalkozása zökkenőmentesen működhessen. Az online pénztárgépek használata nem csupán a tranzakciók gyors és hatékony rögzítését teszi lehetővé, hanem az adóhatóság felé történő azonnali jelentéstétel révén a pénzügyi átláthatóságot is elősegíti. Válassza a megbízhatóságot és a technológiai fejlődést támogató megoldást vállalkozása számára, válasszon minket!

Nézet:
-17%
BÉRELHETŐ!
RÉSZLETRE IS!
Online pénztárgép és POS terminál
114 900 Ft + ÁFA Az áthúzott ár az árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára.
94 990 Ft + ÁFA
Sorrend:

A pénztárgép vásárlás lépései

A vásárlás első lépése az üzembehelyezési kód igénylése a NAV-tól PTGREG nyomtatványon. Amennyiben használt gépet vásárol átszemélyesítési kódot kell igényeljen, mert használt géphez az üzembehelyezési kód nem használható fel!

A vállalkozásunk profiljának és forgalmának legmegfelelőbb online pénztárgép kiválasztása. Ebben számíthat szakértő kollégáink segítségére, örömmel állunk rendelkezésére tanácsadással, hívjon bennünket!

Kiegészítők választása

Ha kiválasztottuk az igényeinknek és lehetőségeinknek is megfelelő pénztárgépet gondoljuk át milyen kiegészítők lehetnek segítségünkre.

  • a jogszabály alapján a pénztárgéphez kell tartozzon egy pénztároló eszköz, tehát erre mindenképpen szükségünk lesz. A pénztároló eszköz lehet az online pénztárgéphez csatlakoztatott kasszafiók, pénzkazetta, vagy egy fiók melybe praktikusan elhelyezhetünk különböző típusú vagy méretű pénztartó tálcákat. termékkínálatunkról a termékek nevére kattintva vagy ide kattintva tájékozódhat.
  • az online pénztárgépekben kizárólag pénztárgépekben és taxaméterekben használható hőpapír használható a jogszabályi előírás alapján. A szükséges pénztárgép szalag méretét a pénztárgép típusa határozza meg. A pénztárgép szalagokról itt tájékozódhat.
  • vonalkód olvasóra szükségünk lehet, amennyiben termékeinket fel szeretnénk vinni a pénztárgépre és azokat vonalkód alapján szeretnénk értékesíteni. Megfelelő programokkal naprakészek lehetünk raktárkészletünk alakulásából, illetve értékesítéseinkből. 
  • számítógép, amennyiben pénztárgépünket ügyviteli vagy értékesítési szoftverrel szeretnénk üzemeltetni, vagy egyszerűen szükségünk van egy irodai gépre, árurendeléshez, levelezéshez, könyveléshez. Verhetetlen ajánlatunkat itt találja.
  • mérleget is csatlakoztathatunk az arra alkalmas online pénztárgépekhez, amennyiben az árukat súly alapján értékesítik, ezzel jelentős időt és energiát takaríthatunk meg.

A pénztárgép átvétele

A megrendelt online pénztárgép átvételére üzletünkben van lehetőség, vagy futárszolgálattal kérhető házhozszállítás.  

Adatkapcsolati szerződés megkötéséhez szükséges dokumentumok:

CÉGEK ESETÉN EGYÉNI VÁLLALKOZÓK ESETÉN
A cég nevére szóló üzembe helyezési kód A vállalkozó nevére szóló üzembe helyezési kód​​
Aláírási címpéldány Vállalkozói igazolvány, vagy a polgármesteri hivatal által kiadott regisztrációs lap
Cégkivonat
Aláíró személyes okmányai Aláíró személy okmányai

Pénztárgépet átadni jogszabályi előírás alapján kizárólag a vállalkozás kódjával történő beüzemelés után érvényes adatkapcsolattal áll módunkban. Szíves megértésüket köszönjük.