Pénztárgép javítás, szervizelés munkadíj

Pénztárgép javítás, szervizelés munkadíj

Pénztárgép javítás, szervizelés munkadíj

10 000 Ft + ÁFA
(12 700 Ft)

Szolgáltatásunk keretében teljes körű támogatást biztosítunk minden általunk valaha forgalmazott típusú pénztárgép karbantartásához és javításához. Ezeknek a típusoknak a listáját itt érheti el. Több éves szakmai tapasztalattal rendelkezünk a pénztárgépek széles körének szervizelésében, így garantáljuk, hogy eszközei a lehető legjobb kezekben vannak.

Szolgáltatásunk jellemzői:

 • Fix Díjas Szervizelés: Szolgáltatásunk alapvetően fix díjas, amely magában foglalja a javítási munkálatok teljes költségét. Ezáltal Ön előre tudja, mennyibe fog kerülni a szervizelés, így könnyebben tervezhet a költségekkel.
 • Anyagköltségek: Fontos megjegyezni, hogy a fix díj nem tartalmazza az esetlegesen szükséges alkatrészek árát. Amennyiben alkatrész-cserére van szükség, az anyagköltségeket külön számoljuk fel.
 • Adóügyi Egység Javítása: Különös figyelmet fordítunk az adóügyi egység javítására. Amennyiben az adóügyi egység hibásodik meg, azt kizárólag a gyártó közreműködésével tudjuk javíttatni. Ez esetben a javítási idő meghosszabbodhat, és az ár is egyedi kalkuláció alapján kerül meghatározásra, figyelembe véve a gyártó által szükséges beavatkozásokat és alkatrész-költségeket.
 • Szállítási költség: Természetesen a szervizbe be- és onnan elszállítás díját nem tartalmazza a szervizelés átalánydíja.

Miért válasszon minket?

 • Gyors és Hatékony Szerviz: Elkötelezettek vagyunk amellett, hogy gyorsan és hatékonyan végezzük el a szükséges javításokat, hogy Ön a lehető legkevesebb időre legyen kénytelen nélkülözni a pénztárgépét.
 • Szakértői Csapat: Szervizcsapatunkat tapasztalt szakemberek alkotják, akik készen állnak minden kihívásra, és akiknek elsődleges célja az, hogy eszközei tökéletes állapotban működjenek.
 • Átlátható Kommunikáció: Mindig tiszta és egyértelmű kommunikációt folytatunk ügyfeleinkkel a javítási folyamat minden lépéséről, így Ön pontosan tájékozódhat a szervizelés állapotáról és költségeiről.

Ha pénztárgépe karbantartásra vagy javításra szorul, bízza profikra a feladatot! Vegye fel velünk a kapcsolatot még ma, és tapasztalja meg első kézből szolgáltatásunk kivételes minőségét.

Leggyakrabban Előforduló Példajavítások:

Az alábbiakban bemutatjuk a szervizelés során leggyakrabban előforduló javítási munkálatokat:

 • Pénztárgép Nyomtató Cseréje: Az egyik leggyakoribb probléma, amivel ügyfeleink szembesülnek, a nyomtató elhasználódása. Szervizünk gyorsan és hatékonyan képes a nyomtató cseréjére.
 • Adóügyi Egység Akkumulátor Cseréje: Az adóügyi egység akkumulátorának cseréje létfontosságú lehet a folyamatos és megbízható működés érdekében.
 • Pénztárgép Működtető Akkumulátorának Cseréje: Az eszközök akkumulátorainak cseréje biztosítja, hogy a pénztárgépei akkor is működőképesek maradjanak, amikor éppen nincs közvetlen hálózati áramforrás.
 • Kijelző Cseréje: A kijelzők idővel kopnak vagy sérülnek. Precíz és gyors kijelzőcserét biztosítunk, hogy a pénztárgép ismét tökéletesen működjön.
 • Billentyűzet Cseréje: A billentyűzetek kopása vagy meghibásodása esetén gyors cserét végezünk, hogy a pénztárgép használata ismét zökkenőmentes legyen.
 • Táppanel és Tápegység Cseréje: Az energiaellátás megbízhatósága kritikus a pénztárgépek számára. Szervizünk képes a táppanel és a tápegység gyors cseréjére vagy javítására.
 • Adóügyi Egység Javítása (gyártó közreműködésével): Kiemelt figyelmet fordítunk az adóügyi egységek speciális javítására, amelyeket csak a gyártó közreműködésével tudunk elvégezni.