Hordozható (GPS)

Pénztárgép értékesítés és beüzemelés gyorsan, országosan

A hordozható pénztárgépek a modern kereskedelmi és szolgáltatási tevékenységek fontos eszközei. Ezek a készülékek GPS modullal vannak felszerelve, ami lehetővé teszi a helyzetük nyomon követését és ezzel biztosítja a mobilitásukat. Az engedélyeztetésük révén biztonságos és szabályozott keretek között használhatóak.

A hordozható pénztárgépek használata különösen azon vállalkozások számára kötelező, ahol a tevékenység jellege miatt nincs állandó telephely. Ilyenek például a mozgóboltok, mozgó szolgáltatóhelyek vagy változó telephellyel rendelkező vállalkozások. A kötelezettség alá esik többek között a taxi-szolgáltatás, masszőrök, amennyiben házhoz mennek, food truckok, mobilgumisok, házhoz járó fodrászok, piacosok és mozgó árusok. De tulajdonképpen bárkinek ajánlott, aki helytakarékos megoldást keres, és szüksége van a mobilitásra a tevékenysége során.

A hordozható pénztárgépek alkalmazása lehetővé teszi a vállalkozások számára, hogy rugalmasan, a helyszínen kínálják szolgáltatásaikat vagy árusítsák termékeiket, miközben megfelelnek a pénzügyi nyilvántartásra vonatkozó jogszabályi követelményeknek. Ez a technológia jelentősen megkönnyíti a különböző mobil üzleti modellek adminisztrációját, növelve ezzel a hatékonyságot és a vevőszolgálat minőségét.

Nézet:
Sorrend:

A pénztárgép vásárlás lépései

A vásárlás első lépése az üzembehelyezési kód igénylése a NAV-tól PTGREG nyomtatványon. Amennyiben használt gépet vásárol átszemélyesítési kódot kell igényeljen, mert használt géphez az üzembehelyezési kód nem használható fel!

A vállalkozásunk profiljának és forgalmának legmegfelelőbb online pénztárgép kiválasztása. Ebben számíthat szakértő kollégáink segítségére, örömmel állunk rendelkezésére tanácsadással, hívjon bennünket!

Kiegészítők választása

Ha kiválasztottuk az igényeinknek és lehetőségeinknek is megfelelő pénztárgépet gondoljuk át milyen kiegészítők lehetnek segítségünkre.

  • a jogszabály alapján a pénztárgéphez kell tartozzon egy pénztároló eszköz, tehát erre mindenképpen szükségünk lesz. A pénztároló eszköz lehet az online pénztárgéphez csatlakoztatott kasszafiók, pénzkazetta, vagy egy fiók melybe praktikusan elhelyezhetünk különböző típusú vagy méretű pénztartó tálcákat.
  • az online pénztárgépekben kizárólag pénztárgépekben és taxaméterekben használható hőpapír használható a jogszabályi előírás alapján. A szükséges pénztárgép szalag méretét a pénztárgép típusa határozza meg. A pénztárgép szalagokról itt tájékozódhat.
  • vonalkód olvasóra szükségünk lehet, amennyiben termékeinket fel szeretnénk vinni a pénztárgépre és azokat vonalkód alapján szeretnénk értékesíteni. Megfelelő programokkal naprakészek lehetünk raktárkészletünk alakulásából, illetve értékesítéseinkből. 
  • számítógép, amennyiben pénztárgépünket ügyviteli vagy értékesítési szoftverrel szeretnénk üzemeltetni, vagy egyszerűen szükségünk van egy irodai gépre, árurendeléshez, levelezéshez, könyveléshez. Verhetetlen ajánlatunkat itt találja.
  • mérleget is csatlakoztathatunk az arra alkalmas online pénztárgépekhez, amennyiben az árukat súly alapján értékesítik, ezzel jelentős időt és energiát takaríthatunk meg.

A pénztárgép átvétele

A megrendelt online pénztárgép átvételére üzletünkben van lehetőség, vagy futárszolgálattal kérhető házhozszállítás.  

Adatkapcsolati szerződés megkötéséhez szükséges dokumentumok:

CÉGEK ESETÉN EGYÉNI VÁLLALKOZÓK ESETÉN
A cég nevére szóló üzembe helyezési kód A vállalkozó nevére szóló üzembe helyezési kód​​
Aláírási címpéldány Vállalkozói igazolvány, vagy a polgármesteri hivatal által kiadott regisztrációs lap
Cégkivonat
Aláíró személyes okmányai Aláíró személy okmányai

Pénztárgépet átadni jogszabályi előírás alapján kizárólag a vállalkozás kódjával történő beüzemelés után érvényes adatkapcsolattal áll módunkban. Szíves megértésüket köszönjük.